Nog “maar” een paar weken en dan is het weer tijd voor dé kermis: kermis Zwaag!

Zwaag zal vijf dagen lang veranderen in een heus feestpaleis met ingrediënten voor jong en oud. Het kermiscomité heeft het buitenprogramma (bijna) rond, versiering is ingeslagen en ook in café de Witte Vak zijn de voorbereidingen in volle gang.
De eerste ontwikkelingen zijn alweer in volle gang voor nog meer spektakel tijdens het kermisweekend van 2 t/m 6 juni 2017.

Direct op vrijdagavond, het succesnummer van de afgelopen jaren, voetballen zonder techniek tijdens het 6de Swaeghse bakvoetbal toernooi! Op de parkeerplaats achter café de Witte Valk zal deze hilarische activiteit plaatsvinden. Tevens is er ook dit jaar weer de grote feesttent buiten achter café de Witte Valk.

Zondag  4 juni zal het zonnetje in Swaegh zeker gaan schijnen en lopen de temperaturen hoog op wanneer de teams plaatsnemen op het zandstrand achter café de Witte Valk. Tijd voor het jaarlijkse Tropical Beachvolleybal toernooi van Zwaag! Voor de 8de keer op rij mogen de teams van vrienden of vriendinnen, bedrijven en sportclubs zich klaar maken om ook dit jaar te strijden voor de titel; Swaeghse Beachvolleybal kampioen 2017!

Inschrijving van teams voor zowel Bakvoetbal als Beachvolleybal en het Jeugdbakvoetbal is gestart en aanmelden kan via de website www.kermiszwaag.nl. Let op, dit jaar anders dan andere jaren houden wij een maximum aantal teams aan bij zowel het bakvoetbal (24 teams op 2 velden) als bij het beachvolleybal toernooi (16 teams op 2 velden). Wees er dus op tijd bij met aanmelden van jouw team om teleurstelling te voorkomen. De eerste teams die zich hebben aangemeld vind je op de facebookpagina van kermis Zwaag.

Dat dit weer een kermis wordt om nooit te vergeten, dat staat nu al vast. Je merkt het aan het enthousiasme onder de mensen, de kriebels beginnen al weer te komen. Mensen hebben zin om zich vijf dagen volledig onder te dompelen in de activiteiten die kermis Zwaag weer biedt.

En wij zullen er natuurlijk alles aan doen om er wederom een kermis van te maken om nooit te vergeten! Er zijn al diverse TOP acts gecontracteerd! Kijk ook op de website voor het programma.

Kortom: zet maar een heel dik kruis in je agenda door 2, 3, 4, 5  juni en zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen! 

Beleef wederom samen een mooi kermisjaar tijdens het pinksterweekend van Kermis Zwaag 2017!

Het Kermiscomité