Terwijl de buitentemperatuur langzaam omhoog klimt en het carnavalsweekend nog nadreunt in de Swaeghse gelederen, kijken wij alvast vooruit naar een volgend hoogtepunt: Kermis Zwaag!
De eerste ontwikkelingen zijn alweer in volle gang voor nog meer spektakel tijdens het kermisweekend van 13 t/m 17 mei. Direct op vrijdagavond het succesnummer van de afgelopen jaren, voetballen zonder techniek tijdens het vijfde Swaeghse bakvoetbaltoernooi! Op de parkeerplaats achter café de Witte Valk zal deze hilarische activiteit plaatsvinden. Er is ook dit jaar een grote feesttent buiten achter het café, waar het gehele weekend topartiesten en DJ’s hun opwachting zullen maken.

Zondag 15 mei zal het zonnetje in Swaegh zeker gaan schijnen en lopen de temperaturen hoog op wanneer de teams plaatsnemen op het zandstrand achter het café. Tijd voor het jaarlijkse Tropical Beachvolleybaltoernooi! Voor de zevende keer op rij mogen teams van vrienden of vriendinnen, bedrijven en sportclubs zich klaar maken om te strijden voor de titel Swaeghse Beachvolleybalkampioen!
De rest van het programma blijft voorlopig nog een verrassing maar zal de komende weken naar buiten worden gebracht.

Inschrijving van teams voor zowel bakvoetbal als beachvolleybal en het jeugdbakvoetbal is gestart en aanmelding kan via de website. Let op: dit jaar, anders dan andere jaren, houden wij een maximum aantal teams aan bij zowel het bakvoetbal (24 teams op twee velden) als bij het beachvolleybal (16 teams op twee velden). Wees er dus op tijd bij met aanmelden van jouw team om teleurstelling te voorkomen. De eerste teams die zich hebben aangemeld vind je op de facebookpagina van kermis Zwaag.

Beleef wederom samen een mooi kermisjaar tijdens het Pinksterweekend van Kermis Zwaag 2016!