KinderBingo & Grote Kermisshow 2021

Na ruim een jaar pandemie kijkt de horeca samen met het kermiscomité uit naar betere tijden. Ondanks de moeilijke omstandigheden doet de horeca samen met het comité haar best weer een geweldige eerste pinksterdag met jullie te vieren.

Dahpne Bakker van Partycentrum De Witte Valk, Elle Mol van Sportcafé Zwaag en Edwin Bakker van Party Top Entertainment willen graag de kermissfeer bij jullie thuis brengen.

Om toch het kermisgevoel te krijgen, komen wij met een fantastische interactieve grote Kermisshow bij jou in de huiskamer!
Op zondagavond 23 mei 2021 vanaf 20.30 uur met voorafgaand een kinder bingo vanaf 18.00 uur.

Wij verzorgen een avondvullend programma bomvol entertainment en gezelligheid. De avond bestaat uit een ‘Swingo’, een muzikale bingo met fantastische prijzen, Rad van Fortuin, diverse live-optredens van o.a. zangers, uitgebreid entertainment en speciale optredens. Daarnaast valt er een prijs te verdienen voor de leukst aangeklede huiskamer via de beste inzendingen bij onze WhatsApp ‘hotline’!

Meedoen kan door onze speciale Kermisbox te bestellen. Deze box bestaat uit ludieke feestitems, attributen, shots en veel meer om er een ouderwets gezellig avondje van te maken in de huiskamer of tuin.

Bij aanschaf van de box zit een unieke Swingokaart. Is jouw kaart vol? Dan heb je Swingo! Het unieke aspect is dat wij niet jouw prijs bepalen, die bepaal je zelf. Via een live-verbinding kom je bij ons in de studio en kun je één van de prijzen zelf uitzoeken. Dit zijn weer fantastische en grote prijzen. De hoofdprijs wordt direct naar jou gebracht. Je komt dan dus live in onze uitzending!
Daarnaast heeft jouw Swingokaart een uniek nummer waarbij er live in de uitzending ook mooie prijzen te winnen zijn tijdens het Rad van Fortuin.
Uiteraard zijn er meerdere Swingokaarten aan te schaffen: een extra Swingokaart kost € 7,50.

Kortom, wij gaan weer zorgen voor een onvergetelijke, gezellige én veilige kermissavond bij jou thuis op eerste pinksterdag, aanvang 20.30 uur.
Uiteraard met de muzikale omlijsting van Feest DJ Edje.

De Kermisbox is te bestellen bij Daphne Bakker (06-20678838) of Elle Mol (06-10130193) per WhatsApp. De box (inclusief één swingokaart) kost € 27,50. De kermisbox is in combinatie met de kermisbox voor kinderen te verkrijgen tegen een speciaal tarief van € 40,00.
Afhalen van de boxen kan bij de Witte Valk op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei tussen 12.00 en 18.00 uur.