Over 21 dagen gaat het los en is het weer zwieren en zwaaien en feest in de tent! Inmiddels hebben zich al 18 teams voor het bakvoetbal en 10 teams voor het beachvolleybaltoernooi ingeschreven.
Meld je nu aan met jouw team om deze strijd van dichtbij mee te maken, dit kan je via het inschrijfformulier op de vernieuwde website.
Verschillende activiteiten en optredens in de feesttent voor zowel jong als oud passeren de revue tijdens Kermis Zwaag 2017! Op veler verzoek gaan we maandagochtend na het succes van vorig jaar weer terug in de ‘Jan Spil’-tijd en openen we de deuren al om 10.00 uur met het eerste Deuntje/Pyjama Bal. Tot 13.00 uur is alles inclusief en de kaarten hiervoor kan je vooraf bestellen aan de bar van De Witte Valk.
Vorig jaar werd het derde Bakvoetbal voor de jeugd georganiseerd. Dit was een groot succes en daarom organiseren wij
wederom dit fantastisch jeugdtoernooi met mooie prijzen! Winnen, winnen, winnen! Dus geef jouw team snel op en we maken er een gezellige middag van. Kinderen van groep 8 mogen zich hier ook voor inschrijven.

Tweede pinksterdag is er vanaf 15.00 uur een fantastisch familieprogramma in de feesttent achter De Witte Valk in Zwaag! Er zal dit jaar Kids on Stage plaatsvinden met veel optredens, Dance Acts en live The Voice Kids. Voor de jonge
kinderen is er een kleurplatenwedstrijd, springkussen, megaglijbaan, gratis ponyrijden, limonade, ijsjes en zakjes snoep en kans op gratis kermisattractiespuntjes! Dit evenement wordt gesponsord door het LOP en de Jeugdraad van Zwaag. Met de prijsuitreiking om 18.00 uur en aansluitend de feestavond in de tent en het café De Roze Mokum Avond!

Inschrijven met jouw team? www.kermiszwaag.nl. en laat je verassen door het kermisprogramma, laatste nieuws en foto’s over de historie van Kermis Zwaag (i.s.m. Historisch Zwaag).
Hou onze facebookpagina goed in de gaten en maak kans op een gratis rondje kermis.

Het Kermis Comité Zwaag